» » Ki Nartosabdho - Lobong

Ki Nartosabdho - Lobong Album

  • Performer: Ki Nartosabdho
  • Title: Lobong
  • Size MP3 ver: 2650 mb
  • Size FLAC ver: 1635 mb
  • Country: Indonesia
  • Date of release: 1983
  • Style: Gamelan
  • # Catalog: 9183
  • Label: Fajar
  • Rating: 4.2 of 5
  • Genre: Folk, Country
Ki Nartosabdho - Lobong Album

Tracklist

1Gending Lobong Minggah Kinanti Ketuk 4 Saha Kusumastuti, Kalejengaken Ladrang Kembang Pepe Gerong Bedayan, Kalejengaken Ketawang Sri Kacaryan Lajeng Ayak-ayak, Srepeg Lan Sampak Laras Slendro Patet Manyura30:12
2Gending Cucurbawuk Minggah Pare Anom Kalejengaken Ladrang Srikaton Katampi Ketawang Suksma Ilang Dados Srepeg Lan Sampak Terus Ayak-ayak Laras Slendro Patet Manyura29:07

Credits

  • Conductor [Pimpinan]Ki Nartosabdho
  • GamelanCondong Raos
  • Vocals [Waranggana]Nyi Maryati, Nyi Ngatirah

Video


Related to Ki Nartosabdho - Lobong: